Eyl

Bugün günlerden 19 Eylül Gaziler Günü. Okulumuzda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalardan sonra okulumuzu temsilen Okul Mdr Yrd Ümüt DEMİREL, Okul Aile Birliği Bşk Nigar AÇIKGÖZ ve öğrencilerimiz, Jandarma Komando  Özel Asayiş Komutanı  Tuğgeneral Yusuf ASLAN İle jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı Öğretim Başkanı Gazi Albay Necmettin Tetik 'i ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, covid'li hastayı tespit eden dostlarımızla tanıştılar. Bizleri makamlarında kabul ettikleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

Eyl

"Öğrenci Günü "kapsamında yavrularımız çeşitli etkinlikler ve oyunlarla doyasıya eğlendiler.

KERMESİMİZİ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK

OKUL BAHÇEMİZDEKİ OTLAR TEMİZLENDİ

May

Mart ayının sonunda başladığımız 'The World of fair tale characters'  eTwinning projemizi başarı ile tamamladık. Yoğun bir o kadarda eğitici ve eğlenceli olan projemize katılan tüm öğrencilerimize velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bu projede öğrencilerimize rehberlik eden Ebru HIZARCI ve Ilgın ERGÜN'e de çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Fairytale Trees projemizde Ebru ve Dilek öğretmenin öğrencilerininde katılımı ile çok güzel bir ebook oluşturuldu.

Projemizde önce karışık ülke takımlarına ve farklı görevlere ayrıldık. Her takım kitabın farklı bir kısmını oluşturdu. Sonuçta çok güzel bir kitap çıktı.

Nis

Sevgili velilerimiz "PAYLAŞMAK GÜZELDİR " projemize verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederiz.

Nis

3-A Sınıfı gururla sunar.3-A Sınıfı öğrencileri geri dönüşümü olan malzemeleri kullanarak  tasarladıkları ürünlerini "GERI DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK "sergisinde tüm arkadaşlarına anlattılar.

Nis

Kuruculuğunu Okul Müdürümüz Ümüt Demirel'in yaptığı ' Kaynaklarımı Koruyorum' eTwinning projesi ile enerji tüketimini azaltarak dünyayı daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçladık. Enerjiyi verimli kullanıp, üretimde, konforumuzda ve iş gücümüzde azalma olmadan da yaşamımızı sürdürmek ve bu çalışmaları öğrencilerimizle gelecek nesillere aktarmak en önemli önceliğimizdir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru Hızarcı ve Ilgın Ergün'nün ortakları arasında yer aldığı 'THE WORLD OF FAIRY TALE CHARACTERS' isimli  eTwinning Projemiz başladı.  Projemizde 10 Türkiye, 2 Azerbaycan, 1 Polonya ve 1 Romanya ve 1 Litvanya olmak üzere 15  ortağımız bulunmaktadır. eTwinning projemiz Mayıs ayına kadar devam edecektir.

Şbt

eTwinning projemiz 'Fairytale Trees'i Safer Internet Day'i kutlayarak başladık. Çocuklara güvenli internet hakkında bilgiler verildi ve tüm ortaklarla yazdığımız şiirimizi ortak ürün olarak çalışıldı. Ebru ve Dilek öğretmenlerimize ayrıca sevgili öğrencilerine başarılar dileriz.

Şbt

BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ EĞİTİM ÇALIŞMASINDA KONUMUZ AKIL OYUNLARI

ENERJİ TASARRUFU HAFTASI (0CAK AYININ İKİNCİ HAFTASI)