Haz

Okulumuzun eTwinning okul etiketi aldıktan sonra tamamladığı ilk proje Nature Rangers'ın final toplantısını yaparak projemizi bitirdik. Aynı azim ve kararlılıkla yepyeni projelerde tekrar çalışmak üzere kısa bir ara veriyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında tekrar görüşmek ümidiyle...

May

Sevgili velilerimizin ve değerli misafirlerimizin kermesimize yoğun bir ilgisi vardı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

eTwinning günümüz kutlu olsun. Nature Rangers, Energy is Stem ve How do our animal friends live?projelerindeki tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bugün çoşkuyla eTwinning gününü kutladı.

May

eTwinning günü hazırlıklarımızı tamamladık.

Nis

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Nis

4/B sınıfımizin 'Energy is stem' prohesi ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Öğrencilerimizin tasarladığı logo projenin logosu olarak seçilmiştir. Tebrik ederiz.

Mrt

Otizmi bir eksiklik olarak değil, farklı bir yetenek olarak düşünün. Farkındayız,lütfen siz de farkında olun.

Mrt

Çevre ve doğa eğitimi konulu eTwinning projemiz Nature Rangers Funda Özcan, Şule Şahin Tarhan, Aliye Göre,Dilek Önal ve proje kurucumuz Ebru Hızarcı öğretmenlerimizin katılımıyla başlamıştır. Başarılar dileriz.

Mrt

Miyase Sertbarut okulumuzda kitaplarını imzalayarak çocuklarla sohbet etti. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Sevgili velilerimiz, okulumuzun her kademe sınıfında KİTABIM SENIN OLSUN projesi başlattik. Evimizde yavrularımızın okuduğu hikaye setleri, kullanılmamış boyama kitapları, Lgs ve üniversiteye hazırlık kitaplarını sınıf öğretmeninize 31 Mart Cuma gününe kadar göndermenizi istiyoruz. Toparladigimiz kitapları deprem  bölgemizdeki yavrularımıza göndereceğiz.Orada bir kütüphane kurulacak.  Gün birlik olma günü.Gösterdiğiniz ilgi ve destek için şimdiden  çok teşekkür ederiz.

Mrt

Enerjim Stem eTwinning projemiz Emel Çelik öğretmenimizin rehberliğinde başladı. Başarılar dileriz.

Mrt

'Hayvan dostlarımız nasıl yaşıyor?' eTwinning projesi Dilek Önal öğretmenimizin rehberliğinde başladı. Başarılar dileriz.

Şbt

Yaşadığımız  afet sonrasında ilçemizde başlatılan Psikososyal Müdahalenin ilk ayağı olan 'Öğretmen oturumu' Şehit Mutlu Can Kılıç Ortaokulu Rehber Öğretmeni Pınar ERDİL tarafından yapılmıştır. Paylaşımları ve katkıları için çok teşekkür ederiz.

Şbt

eTwinning projemiz A small garden'la  2. döneme merhaba diyecek 1A sınıfımıza başarılar diliyoruz.

(Tüm ortakların birbirleri ile ekip dikilebilecek  tohumları paylaştığı bir çevre eğitimi ile ilgili bir proje)