Anasınıfı Şubat ayı Beslenme Desteği Menüsü

Ock

Çocukların bizlerden talep ettiği bir çok şey olmuş. En kısa süre de planlamalarımızı yapıp olması mümkün taleplerini çözmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni dönemde bu taleplerin bazıları stratejik planımız da yer alıp, eylem planımızı oluşturacağız.

Ock

Toplumsal duyarlılık ve paylaşım bilinci;

Ock

Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve her sınıfdan temsilen bir öğrencimizin katılımıyla okul bahçemizin kullanımı hakkında bir toplantı yaptık. Çocuklara orta okulla ortak olarak kullandığımız bahçede yaşadıkları problemler hakkında sohbet ettik fikirlerini aldık. Problem olarak gördükleri şeyler hakkında çözüm önerileri sunmalarını istedik. Okul bahçesinde ortaokul öğrencilerinin sert bir şekilde futbol oynanmasını istemediklerini bunun tehlikeli olduğunu ifade ettiler bu taleplerini bizde tekrar ortaokul idarecilerine ileteceğimizi söyleyerek toplantıyı bitirdik.

Ock

Öğretmenimiz Aliye GÖRE okulumuza ilk eTwinning Ulusal Kalite etiketini kazandırmıştır. Başarılarınız daim olsun öğretmenim.

Aliye öğretmenimiz öğrencilerimize eTwinning'i tanıttı.

Ock

Etimesgut Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından  çğrencilerimize 'Bilinçili İnternet Kullanımı' hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

Değerler Kulübümüz 7-17 Aralık Mevlana Haftası dolayısı ile etkinlik düzenledi.

Yeni kitaplarımız

Ara

Tarama programının amacı; okul çağı çocuklarda görülen işitme kaybını erken dönemde saptamak, tanılamak ve rehabilitasyonunu sağlamaktır.

Kas

2022 Kasım ayı gazetemiz yayında.

ATATÜRK'Ü YİTİRMEDİK

Yıllar

Üst üste katlandıkça

Acımasız uzadıkça

Çelik mavisi gözlerinde

Her geçen gün

Işığını çoğalttıkça

Güzel vatanımızı

Kurtardığın anıldıkça

Seni yitirmedik ki

Dün olduğu gibi

Bugün de aramızdasın her an

Buna inan Ata'm

Yüzyıllar da geçse aradan

Sen her zaman anılan

Kutsal bir kahramansın.

(Süleyman APAYDIN)

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası bir farkındalık haftasıdır. Çocukların bu hastalık hakkında bilinçlenmesi, korkmaması, hasta olan kişiden çekinmemesi amaç edinilmiştir. Bunun yanı sıra lösemi, bulaşıcı bir hastalık değildir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü çoşkuyla kutladık.