Kas

2022-2023 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği genel kurulu 1. Toplantısı velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Dünya İlk Yardım Günü kapsamında öğretmenimiz Aliye GÖRE çocuklara ilk yardımın önemi konulu uygulamalı bir seminer verdi.

Kas

Okulumuzun girişine yeni halımızı serdik. Ana okulu girişinin tadilatı yapıldı.

Ekm

1.sınıflar öğrendikleri harflere paralel olarak harf kodlama 2.,3. ve 4.sınıflar günlük hayatla ilişkili çevremizde sürekli irtibat halinde oldugumuz varlıkların resminin kodlaması 4. sınıflarımız için Hour of code etkinliği-Türk Hava Kurumu Üniversitesi IEEE öğrenci topluluğu tarafından verilecek

Ekm

Ankara'nın Başkent oluşunun 99.yıldönümü kutlu olsun.

Ekm

CodeWeek etkinliklerimizin başladığı ilk gün, 4. sınıf öğrencilerimiz için Türk Hava Kurumu Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından 'Hour of Code' etkinliği düzenlendi. 1 saat boyunca çocuklara oyun oynatarak kodlamanın temellerini anlatıldı. Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize bütün sınıflarda yangın, deprem,  tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler  tehlike anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenlerden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı ve toplanma alanına alındı.

Okul bahçemizde okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olarak bu tür durumlarda yapılması gerekenlerin önemine vurgu yapıldı. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkısı olan öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

14 -20 Ekim 2022 tarihleri Arasında Kodlama Etkinliklerimiz Başlıyor.

29 Ekim 2022 Cumartesi günü toplantı yapılacaktır

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri töreni yapıldı. Program şehitlerimize hitaben yapılan saygı konuşmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam eden programa öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından son verildi.

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Pinokyo' tiyatrosu çocuklarımıza; arkadaşlık kurmanın faydalarını, paylaşımcı olmaları gerektiğini,

okulun hayatlarındaki önemini, aileye yalan söylememelerini,

kötü insanlardan uzak durmalarını ve iyilik yapmaları gerektiğini eğlendirirken öğretmeye çalışan mesaj dolu keyifli bir oyundu.

Eyl

Okul bahçemizde bulunan kamelyamızın alanını genişletiyoruz.

Eyl

4-C sınıfı öğrenci dedemiz Gazi Hacı Güngör'ü 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında okulumuzda ağırladık. Ziyaretleri okulumuza şeref verdiler. Ayın değeri olan 'Vatanseverlik' konusunda da Gazi Dedemiz 4-C sınıfı öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Gazi Hacı Güngör velimize bu güzel ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Jandarma Lojistik Komutanlığı Hizmet Destek Grup Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Ahmet KURŞUN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diledik.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili çalışmalarımız , öğrencilere yönelik sosyal etkinliklerimiz ve projelerimiz ile ilgili bilgi aldı.  Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet etme imkanı buldu. Kendisine ziyareti için çok teşekkür ederiz.