Ock

Şule ŞAHİN TARHAN, Funda ÖZCAN, Cennet TÜRKMENEL, Şule YEŞİLYURTLU öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin 'EVERY ASPECT OF ME ' eTwinning projesinde ki gayretli çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak, 2. dönem yeni projeler için hazırlıklara başlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Emeklerinize sağlık.

Görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Kas

Baş Öğretmen Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Toplantı duyurusunu ve gündem maddelerini okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

Ekm

“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yülseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle tam 100.yıl önce kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ekm

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir.

Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50’den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın arttırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır.

Biz de okul olarak öğrencilerimizin dijital çağ döneminin  bir gereği olarak günümüz insanından beklenen, yeniliklere hızla uyum sağlaması, tüm gelişmelerden haberdar olması ve dünyada olup bitenleri hızlı şekilde takip etmesinoktasında öğrencilerimize  rehberlik etmeye çalışıyoruz.

Bu kapsamda yaratıcı scratch  sitesinin tanıtımı, karakter oluşturulması ve değiştirilmesi ile ilgili basit örnekler üzerinde uygulama yapıldı. Robotik kodlama tanıtımı yapılarak, pixelart uygulamaları ile oluşturduğumuz  'Cumhuriyetimizin 100.yılı' konulu kodlamalarımız çocuklarımız tarafından ilgiyle tamamlanarak panolarımızda sergilendi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü münasebetiyle Fatma OĞUZ öğretmenimizin liderliğinde tatbikat yapılmıştır. Ayrıca Fatma öğretmenimiz, öğrencilerimizinkonu ile ilgili farkındalık arının arttırmak için seminer vermiştir. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma programı 4.sınıflarımızın sunumuyla okulumuzda yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-öğretim dönemimiz 1.sınıf ve anasınıflarımızın uyum programıyla başladı. Her daim desteğini bizden esirgemeyen, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI bugün okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet edip, okulumuzun ihtiyaçları ile ilgili notlar aldılar.

Ağu

Okulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize yönelik Okula Uyum Programı, 04-08 Eylül  saat 10.00-12.00 arasında yapılacaktır.

11 Eylül Pazartesi ; Okula Giriş: 09.00 (12.10-12.50 öğle arası)

Okuldan Çıkış: 14.20

Ağu

1.sınıf öğrencilerimizin sınıflarının belirlenmesi için 1 Eylül 2023 Cuma saat 10.00 da kura yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretimde yılında birinde kurucu diğerinde katılımcı olduğumuz 2 eTwinning projemizden 4 Avrupa kalite etiketi aldık. Emeği geçen herkese teşekkürler.